المكونات
3 حبات بطاطس متوسطه الحجم 2 قرن فلفل ( غير حار ) الوان مختلفه بتنجانه صغيره 2 حبة طمامطم صغيره نصف ليمونه ملعقه زبده 4 معالق زيت ( يفضل الزيتون ) القليل من ملح كزبرة مطحونه كمون شبت وكزبره خضره
طريقة التحضير
تقطع حبات البطاطس والفلفل والبتنجان الي مكعبات وقطع صغيره ثم يضاف عليها الملح والكمون تجهز طاسه قلي وتضعي بها الزبده حتي تسيح نهائيا ثم يضاف زيت الزيتون انتظر كم دقيقه حتي يقدح الزيت توضع البطاطس في الزيت مع الفلفل تفرمي الطماطم حتي تكون قطعها صغيرة جدا و اعصري عليها نصف ليمونه انتظري 10 دقائق حتي تقلب البطاطس الي لون مائل للون الذهبي ،، ثم ضيفي عليها الطماطم والكزبره المطحونه اتركيها علي النار حتي يتداخل الخليط وتستوي قطع الطماطم ثم اخرجيها .. قطعي عليها الشبت والكزبره الخضرة تقدم في الفطار او الغداء بالف هنا ^_^ ملحوظة : الصوره ارشيفيه علشان نسيت اصور الطبق :)