ارز دمياطى صيامي
[url=javascript:void(0);]
[/url]
نص كيلو ازر مصرى - زيت -
بصلة كبيرة محمره -
2 قرن فلفل حامى بدون تقطيغ-
طماطماية متوسطة مقطعه مكعبات -
بصلة متوسطة مقطعه شرائح -
فلفلة رومى مقطعة شرائح -
ملح -
توابل
الطريقة
نضع الزيت على النار ونضع البصلة ونشوحها لحد ماتحمر ثم نضع علية الارز ونقلب ثم نضع الماء ونضع الطماطم والفلفل الحامى سليم زى ما هو بدون تقطيع ونضع الفلفل الرومى شرائح زى ماهو ونضع البصل الشرائح زى ماهو والملح ونقلب كله ونستنى لحد الماء مايغلى و نعصر ليمونة ونضعها فى الماء زى ماهى بقشرها ونكمل سواه عادى
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ