sushi fruit
2012-09-16 وقت التحضير:
10 – 20
وقت الطهي: 10 – 20 دقيقة
المكونات
1/4 ك ارز ابيض
150 م كوكونات ميلك 150
ج فاكهه مشكله ( برقوق – فراوله – كيوى ) 100
ج سكر بودره ورق سوشى نورى الوان ( مصنع من الارز )
طريقة التحضير
يسوى الارز بطريقة الاستيم فى حلة الطهى السريعه بالتيمر
ويجهز الكوكونات ميلك ويزاب فيه السكر وتقطع الفاكهه
وبعد ان يسوى الارز يضاف الكوكونات ميلك المحلى للارز بعد ان يبرد قليلا ويضع فى اناء لكى يتشرب بالصوص
تفرد ورق السوشى على حصيرة لف النورى ( سوشى ماب) ويضع كميه قليله من الارز المجهز على 2/3 ورق النورى وتوضع الفاكهه فى المنتصف وتلف جيدا ثم تقطع وتجمل بالفاكهه وصوص الكوكونات وتقدم بارده