اللقمة الهنية
مرحبا بك في المنتدى نورت ... يرجى التسجيل والمشاركة في المنتدى ... منك نستفيد ونتعلم لاتبخل علينا بما لديك من افكار واراء مع الحب والتقدير
اللقمة الهنية
مرحبا بك في المنتدى نورت ... يرجى التسجيل والمشاركة في المنتدى ... منك نستفيد ونتعلم لاتبخل علينا بما لديك من افكار واراء مع الحب والتقدير
اللقمة الهنية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اللقمة الهنية

تعليم طبخ . وصفات طبخ . خضراوات . لحوم . فاكهة . معجنات . الخ
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول


تنبيه : قد يظهر موضوع معين بعدة طروحات متنوعة بسبب تعدد وجهات النظر مع الحب والتقدير

تسجيلك في المنتدى عزيزي وعزيزتي المتصفحين يعني انك ستضع بصمتك فيه وتنشر وتبقى مسجلا باسمك كجهد انساني للاجيال القادمة ولاتعتقد ان ماتقدمه خدمة شخصية لي بل لك في كل الاحوال مع الحب



مدير ادارة المنتدى

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
لحمه بالبطاطس عرايس كفتة
المواضيع الأخيرة
» وصفة لتحضير حلوى غريبة بالكوك المغربية
الفرخة المشوية Emptyالأربعاء أكتوبر 31, 2018 2:32 pm من طرف farawela

» لوبراميد كبسولات
الفرخة المشوية Emptyالأربعاء أبريل 25, 2018 7:21 am من طرف Admin

» صنع السمن الحيواني على اصوله
الفرخة المشوية Emptyالثلاثاء ديسمبر 12, 2017 8:50 am من طرف Admin

» فوائد و اضرار الحمص
الفرخة المشوية Emptyالسبت سبتمبر 02, 2017 7:59 pm من طرف Admin

» فطيرة البطاطس
الفرخة المشوية Emptyالأحد أغسطس 13, 2017 9:29 am من طرف Admin

» فطيرة البطاطس
الفرخة المشوية Emptyالأحد أغسطس 13, 2017 9:18 am من طرف Admin

» مكونات خلطة بهارات الفاهيتا
الفرخة المشوية Emptyالسبت أغسطس 12, 2017 12:08 pm من طرف Admin

» الاطعمة السورية المتنوعة
الفرخة المشوية Emptyالأربعاء أغسطس 09, 2017 11:12 pm من طرف Admin

» عشبة الانيلي
الفرخة المشوية Emptyالأربعاء يوليو 05, 2017 5:09 pm من طرف زائر

أبريل 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 الفرخة المشوية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin



عدد المساهمات : 4080
تاريخ التسجيل : 07/04/2013

الفرخة المشوية Empty
مُساهمةموضوع: الفرخة المشوية   الفرخة المشوية Emptyالجمعة أبريل 12, 2013 4:19 pm

المقادير
فرخة

مية بصل
عصير ليمونة
ملح
فلفل اسود
صويا صوص (اختيارى)
بهارات رشة من كل من (حبهان مطحون - كسبرة ناشفة - زعتر- سماق (اختيارى) - قرفة - روز مارى - توم بودر)
اول حاجة نعملها نغسل الفرخة كويس جدا بالخل والماء ونعمل فراغات بصباعنا بين الجلد واللحم ونعمل شقوق بالسكينة فى اللحم الصدر والورك علشان تتشرب التتبيلة كويس
ونتبل الفراخ بكل الحاجات اللى فى المقادير ونتركها فى التتبيلة اقل شئ ساعتين
الفرخة المشوية 13618160997023
ثم نضعها فى سيخ الفرن ونقفل عليها من الناحيتين كويس اوى ونضم رجليها ونمسكهم بسيخ الشيش طاوق الخشب علشان رجلها تبفى مضمومة وجميلة
الفرخة المشوية 13618162878861
ونضع علي الفراخ رشة زيت ونركب السيخ فى الفرن ونشغل الشواية ونكون حاطين صاجة تحت الفرخة علشان الدهون حتنزل عليها
الفرخة المشوية 13618164846975
وتكون على درجة حرارة 240 يعنى درجة حرارة عالية وهى حتلف من جميع الجهات حتى تستوى وتحمر وتقدم
الفرخة المشوية 13618166659873
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://noelkitchen.yoo7.com
 
الفرخة المشوية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» أجنحة الدجاج المشوية
» لسلطة المشوية
» الكبة المشوية
» الكبدة المشوية
» الصلصة المشوية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اللقمة الهنية  :: الفئة الأولى :: الدواجن - الدجاج - البط - علي شيش - الطيور-
انتقل الى: