Admin Admin
عدد المساهمات : 4080 تاريخ التسجيل : 07/04/2013
| موضوع: كبدة بالردة الأحد ديسمبر 04, 2016 9:07 pm | |
| كبدة بالردة
المقادير: نصف كيلو كبده ليمونه... 3او4فصوص توم مدقوق ملعقة ملح صغيره نصف ملعقة فلفل اسود نصف ملعقة بهارات ردة الطريقة: نقطع الكبده شرايح رقيقه شويه زي الفراخ البانيه وياربت تكون متجمده شويه في الفريزر عشان تكون سهله في التقطيع ونتبلها باليمون والتوم والملح والفلفل لمدة 4او5ساعات ولو اكتر يبقى احسن وبعدين نحطها في الرده ونقلبها على الجهتين ونحمرها في زيت سخن ونهدي عليها شوية ثم تقدم
وبالهنااااااا وبالشفااااااا | |
|