المقادير :
3 زوج حمام
1/2كيلو فريك
معلقتين سمن بلدي
فلفل اسود -مكعبين ماجي-حبهان -ورق لوري-مستكة -شعرة قرفة
بصلة واحدة
الطريقة
اول حاجة هتجيبي
الحمام تنضفيه كويس وتسيبيه شوية في حبة ملح ولمونة عشان الزفارة
تبدأي تحضري
الفريك نقيه كويس وبعدين اغسليه كويس وانقعيه ساعة
وقطعي البصلة وشوحيها ع النار في معلقتين سمن وضيفي التوابل (فلفل-شعرة قرفة-ملح)ومكعب ماحي
وبعدين اشطفي الحمام واحشيه واقفليه كويس تكوني ولعتي ع الشوربة ضيفي الحبها والمستكة والورق لوري ومكعب ماجي والملح واول ماتغلي حطي الحمام ليتم النضج وطلعيه وحمري بقى وكلي