اللقمة الهنية
مرحبا بك في المنتدى نورت ... يرجى التسجيل والمشاركة في المنتدى ... منك نستفيد ونتعلم لاتبخل علينا بما لديك من افكار واراء مع الحب والتقدير
اللقمة الهنية
مرحبا بك في المنتدى نورت ... يرجى التسجيل والمشاركة في المنتدى ... منك نستفيد ونتعلم لاتبخل علينا بما لديك من افكار واراء مع الحب والتقدير
اللقمة الهنية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اللقمة الهنية

تعليم طبخ . وصفات طبخ . خضراوات . لحوم . فاكهة . معجنات . الخ
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول


تنبيه : قد يظهر موضوع معين بعدة طروحات متنوعة بسبب تعدد وجهات النظر مع الحب والتقدير

تسجيلك في المنتدى عزيزي وعزيزتي المتصفحين يعني انك ستضع بصمتك فيه وتنشر وتبقى مسجلا باسمك كجهد انساني للاجيال القادمة ولاتعتقد ان ماتقدمه خدمة شخصية لي بل لك في كل الاحوال مع الحب



مدير ادارة المنتدى

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
لحمه عرايس بالبطاطس كفتة
المواضيع الأخيرة
» وصفة لتحضير حلوى غريبة بالكوك المغربية
التاكو المكسيكى  Emptyالأربعاء أكتوبر 31, 2018 2:32 pm من طرف farawela

» لوبراميد كبسولات
التاكو المكسيكى  Emptyالأربعاء أبريل 25, 2018 7:21 am من طرف Admin

» صنع السمن الحيواني على اصوله
التاكو المكسيكى  Emptyالثلاثاء ديسمبر 12, 2017 8:50 am من طرف Admin

» فوائد و اضرار الحمص
التاكو المكسيكى  Emptyالسبت سبتمبر 02, 2017 7:59 pm من طرف Admin

» فطيرة البطاطس
التاكو المكسيكى  Emptyالأحد أغسطس 13, 2017 9:29 am من طرف Admin

» فطيرة البطاطس
التاكو المكسيكى  Emptyالأحد أغسطس 13, 2017 9:18 am من طرف Admin

» مكونات خلطة بهارات الفاهيتا
التاكو المكسيكى  Emptyالسبت أغسطس 12, 2017 12:08 pm من طرف Admin

» الاطعمة السورية المتنوعة
التاكو المكسيكى  Emptyالأربعاء أغسطس 09, 2017 11:12 pm من طرف Admin

» عشبة الانيلي
التاكو المكسيكى  Emptyالأربعاء يوليو 05, 2017 5:09 pm من طرف زائر

أبريل 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 التاكو المكسيكى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin



عدد المساهمات : 4080
تاريخ التسجيل : 07/04/2013

التاكو المكسيكى  Empty
مُساهمةموضوع: التاكو المكسيكى    التاكو المكسيكى  Emptyالسبت يونيو 18, 2016 10:20 pm

التاكو المكسيكى  Tacos_1401379338


المقادير


  • 4 ½ x معلقة صغيرة شطة

  • 1 ½ x معلقة كبيرة دقيق (ذرة)

  • 1 x كوب ماء

  • 1 x معلقة صغيرة بصل (مجفف مبشور)

  • 1  x معلقة صغيرة ملح

  • ½ x معلقة صغيرة بودرة ثوم

  • ½ x معلقة صغيرة بصل (بودر)

  • ½ x معلقة صغيرة بابريكا

  • 1 x عدد مكعب مرقة لحم (مطحون)

  • ½ x كيلو لحمة مفرومة (صافية من غير دهن)

  • ¼ x معلقة صغيرة سكر

  • ¼ x معلقة صغيرة كمون

  • ¼ x معلقة صغيرة فلفل أحمر مطحون (حامى)



الخطوات

[list=recipeSteps]
[*]فى بولة هنخلط دقيق الذرة والشطة وبودرة الثوم وبودرة البصل والملح والبابريكا والكمون والسكر و البصل المجفف والفلفل الأحمر المطحون ومرقة اللحم وهنقلبهم كويس جدا مع بعض.
[*]فى حلة على نار متوسطة هنضيف اللحمة المفرومة ونقلبها كويس لحد ما تتحول للون البنى
[*]هنرفع اللحمة من على النار ونشطفها كويس بماء ساخن فى مصفاة ونسيبها شوية تنشف وتنزل كل الماء "حوالى 10 دقائق"
[*]بعد كده فى حلة على نار هادية هنضيف اللحمة وعليها خليط البهارات والماء وهنقلبهم تقليب خفيف وتترك على النار حوالى 20 دقيقة لحد ما الماء يتبخر.
[*]هنقدم التاكو فى خبز التورتيلا المكسيكى وهنضيف عليه الزيتون والخس والجبنة المبشورة واللبنة.. بالهنا والشفا
[/list]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://noelkitchen.yoo7.com
 
التاكو المكسيكى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» التاكو بيل
» التاكو المكسيكي
» حساء التاكو
» شوربة التاكو:
» حساء التاكو

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اللقمة الهنية  :: الفئة الأولى :: المطبخ المكسيكي-
انتقل الى: