Admin Admin
عدد المساهمات : 4080 تاريخ التسجيل : 07/04/2013
| موضوع: الجلاش باللحمة المفرومة الأحد ديسمبر 04, 2016 11:46 am | |
| الجلاش باللحمة المفرومة المقادير : نص كيلو لحمة مفرومة معصجة ورقة جلاش نصف كيلو كوب حليب... بيضة فطعة زبدة كبيرة ملعقة دقيق الطريقة : نجيب صنية و ندهنها زبدة و نرش حبة دقيق و نبدي نحط طبقة طبقة من الجلاش او طبقتين طبقتين و كل طبقة نحطها من الجلاش ندهنها بالزبدة و اول ما نوصل لنص المقدار من الجلاش نحط اللحمة اللي عصاجنها قبل كدة و نكمل باقي مقدار الجلاش بعد ما حطينا اللحمة بعد ما نخلص كل ورق الجلاش نبتدي نقطع الصنية حسب الطلب
بعد مانقطع الصنية نحط الصينية فى الفرن لمدة5 دقائق ثم نخرج الصينية من الفرن و نجهز كوب حليب مع بيضة و نضربهم مع بعض ونضعهم على الجلاش و ندخلها الفرن 20 دقيقة تقريبا
وبالهنااا والشفاااا | |
|